Home

Self-Carwash

Self-Carwash

Meer info over Self-Carwash

 

Sonny's American Soft Wash

Sonny's American Soft Wash

Meer info over American Soft Wash

 

Roll-Over

Roll-Over

Meer info over Roll-Over

 

Christ Wasstraten

Christ Wasstraten

Meer info over Christ Wasstraten

VACATURES

VACATURES

 


 

A.C.S. Pro-Wash, een toonaangevend  bedrijf binnen de carwash-sector.

 

In 1987 opgericht door dhr. Jacques Smet, met focus op de self-carwash installaties.  Deze worden tot op de dag van vandaag volledig in eigen atelier gebouwd. Met de opkomst van de textiel tunnelsystemen in Amerika, begon Pro-Wash in 1995 met de invoer en installatie van de Amerikaanse Sonny's Soft Carwash voor de Benelux. Dit werd een succesverhaal want eind 2007 werd de 75ste American Soft Wash geplaatst. Gelijktijdig hiermee steeg ook het aantal installaties van self-carwash systemen zodat ook de noodzaak van een goed uitgebouwd service team groeide.

Sinds 2010 werd de vraag naar de Europese carwash systemen ook beantwoord door de samenwerking aan te gaan met het Duitse merk Christ Wash Systems. Pro-Wash staat nu in voor de installatie en service van deze systemen.

Naast de carwash installaties werkt Pro-Wash ook samen met volgende partners om u een kwalitatieve en duurzame totaaloplossing te kunnen aanbieden:  Henkel voor de car-wash chemie en A.D. Produzione voor de zelfbedieningsautomaten.

Begin 2005 werd de nieuwe locatie in het Europark-Oost te St-Niklaas in gebruik genomen. Door de oppervlakte van 2000m² magazijn beschikt Pro-Wash vandaag over een uitgebreide voorraad wisselstukken zodat ze nog sneller kunnen inspelen op de behoefte van de klant.

Het dynamische en familiale karakter, in combinatie met de jaren ervaring, binnen een steeds groeiend bedrijf zorgen er voor dat u steeds een perfecte oplossing op uw vraag kan verwachten.
En dit met de garantie op een ijzersterke service na verkoop, bewezen door onze talrijke referenties.