X PRESS CARWASH

Logo Xpress carwash
Logo Xpress carwash
Terwijl er bij een wasbeurt vroeger vaak personeel vooraan en achteraan de carwash stond zijn we een nieuw tijdperk ingetreden.

Reeds een aantal jaren heeft men getracht de droging zo optimaal mogelijk te maken zonder daarvoor nog personeel nodig te hebben achteraan de wasstraat.

Met de Xpress carwash gaan we nog een stapje verder:

Daar is de doelstelling om geen wachtrijen meer te hebben en om de capaciteit van je wasstraat ten volle te kunnen benutten. Manuele voorwas is niet langer van toepassing. Er wordt gekozen voor een wasstraat met zo veel mogelijke verschillende toestellen die alle delen van de wagen kunnen wassen zonder dat men daarvoor nog werkkrachten heeft. De wasbeurt wordt volledig geautomatiseerd, met als gevolg een langere kettinglengte. Want hoe langer de ketting, hoe meer toestellen er kunnen geplaatst worden.

Daarnaast kunnen we naast het wasproces ook de betaling automatiseren. Ook hierdoor worden de wachtrijen zeer beperkt.

Uiteindelijk kan je er vanuit gaan dat een Xpress carwash twee grote voordelen voor de uitbater met zich meebrengt. Eerst en vooral wordt de personeelskost sterk gereduceerd. Daarnaast kan men de optimale capaciteit van de wasstraat benutten op de momenten dat het nodig is. Geen lange wachtrijen, geen verloren (lege) plaatsen op de ketting. Dus een maximale omzet met een maximaal wasresultaat.